Auto-industrie Nederland en Michigan gaan samenwerken
dinsdag 24 april 2018
timer 1 min

Op het hoofdkantoor van TomTom in Amsterdam tekenen staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) en gouverneur Rick Snyder (Michigan) op 25 april een samenwerkingsovereenkomst, om innovatie in de auto-industrie te versterken.

Michigan is met producenten als Ford en General Motors een grote speler in de Amerikaanse auto-industrie, terwijl Nederland voorop loopt als hightech toeleverancier in slimme mobiliteit. Het doel van de overeenkomst is meer samenwerking op het gebied van slimme mobiliteit en (toelevering van) de auto-industrie.

Er liggen volop mogelijkheden om de voorbereiding, toelevering en productie van auto(-onderdelen) beter op elkaar af te stemmen, meer gebruik te maken van innovatieve technologieën op weg naar bijvoorbeeld zelfrijdende auto’s in zowel Michigan als Nederland

Auteur

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden