Bekijk de programmabundel van het NVC 2016

dinsdag 1 november 2016
timer 1 min
Op woensdag 2 november start het Nationaal verkeerskundecongres met een keuze uit drie excursies en het eerste NVC-vakdiner. Hiervoor hebben zich al meer dan 100 mensen aangemeld. Op 3 november start het traditionele kenniscongres. Een verrassend tweedaags congresprogramma is nu beschikbaar in een digitale bundel.

Het nationaal verkeerskundecongres 2016 heeft als thema ‘Verrassende ontmoetingen’. Naast het traditionele kennisprogramma is er dit jaar extra aandacht voor ontmoetingen.

Erben Wennemars
Nieuwe ontmoetingen vinden bijvoorbeeld plaats aan het NVC-diner op 2 november met onder meer een optreden van Erben Wennemars. Op de congresdag zelf verrast Lector Jelle Dijkstra met de ‘kunst van samenwerken’ en verdiept Maarten van Rossem zich in verkeer en mobiliteit.

Kennisprogramma
Het volledige kennisprogramma is samengevat in een digitale programmabundel en nu al beschikbaar. Klik hier voor de uitgebreide programmabundel. Het congres en precongres vinden plaats in het IJsseldelta Center, Stadionplein 20 (PEC-stadion) in Zwolle.

Nieuwe, verrassende ontmoetingen vinden bijvoorbeeld plaats aan het NVC-diner op 2 november met onder meer een optreden van Erben Wennemars

Geplaatst door

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden