Biind webinarreeks over de anderhalvemetersamenleving

donderdag 23 april 2020
timer 5 min

Biind presenteert een webinarreeks over de anderhalve-meter-samenleving. Wat betekent het nieuwe normaal voor samenwerken en omgangsvormen in de fysieke leefomgeving? Biind organiseert de reeks samen met de drie partners van de Competentiedag. Tijdens deze webinars gaan we op zoek naar ‘de impact van het nieuwe normaal op onze fysieke leefomgeving’. Net als op de Competentiedag worden de gesprekken geleid door drie ervaren adviseurs, die namens Biind-partners elk op hun eigen terrein hun kennis delen en het gesprek met u aangaan.

30 APRIL | 11.30 – 12.30 UUR HET NIEUWE NORMAAL IN: DE FYSIEKE LEEFOMGEVING
Door: Johan Diepens (Mobycon) i.s.m. Etienne Kreutzer (Stendig-advies) en Robert Coffeng (Antea)

In dit eerste webinar van het drieluik gaan we op zoek naar de belangrijkste consequenties die de 1,5 meter maatschappij zal hebben op het gebruik, de inrichting, het ontwerp en het onderhoud van de fysieke leefomgeving. Vanuit veel disciplines en werkvelden komen de protocollen op ons af. De fysieke leefomgeving is daar soms even onderdeel van vaak ontbreekt het echter. Wat zou het mobiliteits-protocol kunnen worden en wie spelen daar een rol bij? 

Johan Diepens neemt u mee langs een aantal signaleringen en laat zich graag door jou inspireren. Welke aandachtspunten zijn er volgens jou? Welke oplossingen ziet u? Aan het einde van het webinar bepalen we samen de eerste logische contouren van een mobiliteitsprotocol, evenals de knelpunten in inhoud en samenwerking.

Dit webinar kunt je ter kennismaking gratis bijwonen.

 

28 MEI | 15.30 – 16.30 UUR HET NIEUWE NORMAAL IN: SAMENWERKEN
Door: Robert Coffeng (Antea Group) i.s.m. Johan Diepens (Mobycon) en Etienne Kreutzer (Stendig-advies)


25 JUNI | 15.30 – 16.30 UUR HET NIEUWE NORMAAL IN: OMGANGSVORMEN
Door: Etienne Kreutzer (Stendig-advies) i.s.m. Johan Diepens (Mobycon) en Robert Coffeng (Antea)

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.