CROW en NHTV bundelen krachten in nieuw lectoraat

woensdag 21 november 2007
timer 1 min

Tijdens de CROW Praktijkdag Openbare Ruimte op 20 november is een nieuw lectoraat Verkeer en Stedenbouw aan de Internationale Hogeschool NHTV in het leven geroepen. CROW en NHTV hebben hiervoor een overeenkomst ondertekend.

CROW en NHTV bundelen daarmee de krachten voor onderzoek en onderwijs op het gebied van verkeer en stedenbouw. De NHTV verzorgt de organisatie en faciliteiten en het contact met de studenten als toekomstige professionals. CROW ondersteunt het lectoraat met mensen en middelen en fungeert als platform voor verzamelen en verspreiden van kennis onder professionals. Zo dragen beide organisaties bij aan kennisontwikkeling op het snijvlak van verkeerskunde en stedenbouw en aan de integratie van deze vakgebieden voor een betere openbare ruimte. De nieuwe lector is Ineke Spapé.

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.