De pafpaal

maandag 23 maart 2009
timer 1 min
Om
Om overlast van rokersafval tegen te gaan heeft Erdi de Pafpaal ontwikkeld; een afvalopvangsysteem voor afval van sigaretten en ander rookwaar.
De Pafpaal bestaat uit twee delen. Het bovendeel (filter) functioneert als opvangbak en werkt vlamdovend. Dit bovendeel wordt automatisch vergrendeld wanneer deze in het onderste deel van de paal wordt teruggezet. Zowel bij een vaste als een wegneembare Pafpaal wordt de opvangbak ontgrendeld door een sleutelsysteem. Bij het wegneembare model kan door dit sleutelsysteem de paal in zijn geheel worden weggenomen.
De Pafpaal is 1,20 meter hoog en heeft een diameter van 101 mm. De inhoud van de opvangbak is 3,2 liter, daar kunnen ongeveer 1500 sigarettenfilters in. Het onderstuk is gecoat in verkeerswit en het bovenstuk in pastelgeel. De bovenzijde is voorzien van een aluminium uitdrukplaatje. De Pafpaal kan makkelijk worden geleegd. De Pafpaal is een uniek product tegen de vervuiling van rookafval. Een sigarettenfilter heeft namelijk zo’n 25 jaar nodig om door het milieu te worden afgebroken.
Info: Erdi B.V., tel. (075) 617 33 57, fax (075) 670 42 78, info@erdi.nl

Meer informatie

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.