Digitale kaart wegwerkzaamheden online

vrijdag 10 oktober 2008
timer 1 min

Op de nationale filevrije dag is in Overijssel de digitale kaart wegwerkzaamheden gelanceerd. De kaart is te raadplegen via de site bereikbaar.overijssel.nl en geeft informatie over wegwerkzaamheden en omleidingen bij grote evenementen in West-Overijssel.

De kaart is gekoppeld aan die van Regio Twente. Hierdoor zijn op één kaart alle belangrijke wegwerkzaamheden van Rijk, provincie en gemeenten zichtbaar.
Met de digitale kaart moet de bereikbaarheid van Overijssel worden verbeterd en is bedoeld voor zowel weggebruikers als wegbeheerders. Weggebruikers kunnen met de kaart voorbereid op reis gaan. De wegbeheerders kunnen de kaart gebruiken om de wegwerkzaamheden beter op elkaar af te stemmen.
Gebruikers worden per mail op de hoogte gehouden van de belangrijkste wijzigingen van de kaart.
De digitale kaart is een gezamenlijk initiatief van provincie Overijssel, Rijkswaterstaat, meldkamer politie Regio IJsselland en de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.