Drs. H.A.M. van Dongen programmadirecteur-generaal Stikstof

maandag 11 november 2019
timer 1 min

Drs. H.A.M. (Hellen) van Dongen is benoemd tot programmadirecteur-generaal Stikstof bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

De programmadirecteur-generaal Stikstof werkt aan de Rijksbrede aanpak voor het verder reduceren van de totale hoeveelheid stikstofdepositie in Nederland en daarmee aan het herstel en versterking van natuur.

De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 11 november 2019.


Hellen van Dongen is sinds maart 2018 plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarvoor was zij plaatsvervangend directeur-generaal Bereikbaarheid en tevens directeur Openbaar Vervoer en Spoor bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.