Fietslab moet positie van Zwolle als fietsregio versterken

woensdag 13 september 2017
timer 1 min

Om de positie van Zwolle als fietsregio versterken, organiseert Hogeschool Windesheim op 28 september de eerste editie van het Zwolse Fietslab. Dit vindt plaats in het kader van de Fietsweek, die van 23 tot 28 september in Zwolle wordt gehouden.

Het Fietslab is gericht op een samenwerking van beleidsmakers en werkgevers die met fiets stimulering te maken hebben.Tijdens de dag worden ontdekkingstochten door Zwolle georganiseerd voor en door beleidsmedewerkers en werkgevers. Marcus Popkema, docent en onderzoeker Mobiliteit aan Windesheim, leidt de dag in.

Deelnemen?
Ook u kunt deelnemen. Deelname aan het Fietslab is gratis. Ook u kunt zich aanmelden, door een mail te sturen aan Linda Udo van de gemeente Zwolle via l.udo@zwolle.nl. Graag naam, functie en mailadres vermelden in de mail.

Samenwerking
Het Fietslab, regio Zwolle, wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle, het Nationaal Fietscongres, fietsproducent Cortina, Beter Benutten regio Zwolle Kampen, de Fietsersbond, Fietsweek Zwolle, Mobycon en Hogeschool Windesheim.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.