Forenzen Rotterdam kunnen gratis parkeren op P+R

vrijdag 28 augustus 2009
timer 1 min
Me
Mensen die werkzaam zijn in het centrum van Rotterdam kunnen hun auto gratis parkeren in de P+R (Park + Ride) parkeergarage van het Zuidplein. De gemeente Rotterdam biedt daar onder (bepaalde) voorwaarden gratis 200 parkeerplaatsen aan. Dit project voert VCCR in opdracht van de gemeente uit.

Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo moet de parkeerder uit Zuidwest-Nederland komen, en moet hij minstens 24 uur in het centrum van Rotterdam of op de Kop van Zuid werken.

De gemeente doet deze proef met het doel verkeer op de wegen naar het centrum van Rotterdam te verminderen. Minder auto's en doorstroming op de wegen naar het centrum van de stad zorgen voor een vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen en zorgen dat de binnenstad bereikbaar blijft.

 

Meer informatie

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.