Frits van Bruggen vertrekt bij ANWB

woensdag 6 januari 2021

Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, vertrekt per 1 april bij de ANWB. Van Bruggen is 10 jaar in dienst bij de ANWB. Sinds 1 augustus 2014 vervult hij de functie van hoofddirecteur. 

Van Bruggen heeft een grote bijdrage geleverd aan de financiële stabiliteit van de ANWB. Ook heeft hij bij zijn aantreden de topstructuur van de organisatie drastisch gewijzigd, waardoor naast autonomie van alle bedrijfsonderdelen ook de synergie daartussen goed tot uiting zou komen.

Zeer gewaardeerd

Dorine Burmanje, voorzitter van de raad van commissarissen en raad van toezicht: “Wij zijn Frits zeer erkentelijk voor wat hij voor de ANWB-leden en de ANWB als organisatie heeft betekend. Ook in de samenwerking met andere maatschappelijke organisaties heeft hij een richtinggevende rol gehad en veel resultaten bereikt. Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst en veel succes in zijn verdere carrière.”

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.