Fryslân stelt e-fyts beschikbaar aan bedrijven

woensdag 23 september 2009
timer 1 min
Me
Met de campagne ‘Fiets makkelijk, fiets verder!’ wil de provincie Fryslân Friese werkgevers en haar werknemers kennis laten maken met de elektrische fiets in het woon-werkverkeer, om meer mensen uit de auto te krijgen. De provincie stelt daarom kosteloos 30 e-fytsen beschikbaar aan verschillende werkgevers in Fryslân.

Door Friese werknemers kennis te laten maken met de voordelen van de e-fyts, hoopt de provincie dat ze vaker de auto laten staan en op de (elektrische) fiets naar het werk komen. Dit draagt bij aan het doel van de provincie om Fryslân nog duurzamer te maken.

Werkgevers die geïnteresseerd zijn kunnen zich melden via www.fryslan.nl/efyts.

 

De campagne 'Fiets makkelijk, fiets verder!' is een initiatief van de provincie Fryslân in samenwerking met Nationale Fiets Projecten.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.