Genomineerden Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020 bekend

woensdag 3 juni 2020

De genomineerden voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020 zijn bekendgemaakt. Deze drie inzendingen ontvingen de meeste stemmen:

 

  • Risico's in beeld: SD-Insights, NEXT driver
  • Maatregelen: Lekker Anders Dag, Prettig verkeer rond school...maar dan anders
  • Samenwerking: Innovatie Centrum Verkeer en Logistiek, Veilig Thuiskomen een recht maar niet vanzelfsprekend

 

Uitreiking Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020

In principe wordt de winnaar van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020 bepaald door de bezoekers van het NVVC2020. Het congres is echter verplaatst van 16 april 2020 naar 26 november 2020. Zéker is in ieder geval dat de winnaar van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020 de prijs in ontvangst kan nemen. Mocht dat niet op 26 november in de Jaarbeurs zijn, dan gaat de organisatie op zoek naar een andere manier om tot een uiteindelijke winnaar en een passende prijsuitreiking te komen.

 

De Nationale Verkeersveiligheidsprijs is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, SWOV, Veilig Verkeer Nederland en de ANWB. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC).

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.