GNMI opent juridisch loket

woensdag 29 juli 2020

GNMI - het Gemeentelijk Netwerk voor Mobiliteit en Infrastructuur - heeft een juridisch loket geopend waar beleidsmedewerkers, juristen en raadsleden terecht kunnen met vragen over de toepassing van de wegenverkeerswetgeving. 

Bij het loket kunnen beleidsmedewerkers, juristen en raadsleden terecht met juridische vragen of bijvoorbeeld parkeerverordeningen, bebording, milieuzones en wegsleepregelingen. In het bijbehorende besloten platform van verkeersjuristen van gemeenten zijn ook handreikingen, veel gestelde vragen en antwoorden, voorbeelden en recente jurisprudentie beschikbaar. Het Juridisch Loket is voor gemeenten die zijn aangesloten bij het GNMI. De jurist van het GNMI werkt samen met collega’s van gemeenten in het hele land en heeft nauw contact met de VNG, CROW en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.Het juridisch loket wordt beheerd door Eugène van de Poel.

Lees hier meer.

 

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.