Het vervoer van morgen begint vandaag (VK2/2013)

zaterdag 16 maart 2013
timer 1 min

Op 5 februari presenteerde Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) ‘Het vervoer van morgen begint vandaag’; het resultaat van een toekomstverkenning die STT, in samenwerking met meer dan 100 experts, heeft uitgevoerd.

In het boek staan beelden van hoe de samenleving en specifiek het (personen)vervoer er over 30 jaar uit zou kunnen zien.

Projectleider Marie-Pauline van Voorst: ‘Wij staan aan de vooravond van een systeemsprong in vervoer. Dit brengt een groot aantal kansen voor nieuwe vervoerdiensten en vervoermiddelen met zich mee en zal zijn effect op de samenleving hebben. Zo is een parkeerplaats voor de deur straks niet meer nodig: de auto haalt je op en zet je af en parkeert zichzelf elders.’

 
Auteur: Joske van Lith

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden