In memoriam: Eric Stuyfzand

dinsdag 10 januari 2023

Eric Stuyfzand, medeoprichter en partner van Spark, is op 4  januari 2023 overleden. ‘Geschokt en diepgeraakt zijn we door het plotselinge overlijden van onze collega Eric Stuyfzand’, schrijft Spark in hun bericht op LinkedIn en in een e-mail.

‘Eric had een bijzonder grote passie voor het parkeervak, met een scherp oog voor detail. Zijn duidelijke stellingname en zakelijk inzicht tekenden hem’, beschrijven zijn collega’s. 

De redacties en uitgevers van Acquire hadden jarenlang contact met Eric. Eric had wat te vertellen; zo heeft hij veel input geleverd voor de cursus Anders kijken naar parkeernormen en heeft hij inhoud gegeven aan verschillende artikelen en blogs die we hebben mogen publiceren. Het vergroten van de leefbaarheid en het belang van de verschillende stakeholders werden door Eric steeds in ogenschouw genomen. 

De redacties en uitgevers van Acquire wensen Eric's familie, zijn collega’s én de projectpartners sterkte met het verwerken van dit plotselinge verlies.  

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.