Innovatief kruispunt wordt visitekaartje van Automotive Campus in Helmond

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

De Automotive Campus in Helmond is een unieke locatie in Nederland en misschien wel in Europa. In 2014 wordt de nieuwe aansluiting van de AutomotiveCampusNL op de Europaweg gerealiseerd. Het nieuwe kruispunt van de invalsweg met de Europaweg in Helmond moet dan ook het uithangbord, de etalage, de receptie zijn van de AutomotiveCampusNL. Het bedrijfsleven wordt uitgenodigd haar nieuwste producten op gebied van innovatieve mobiliteit op dit innovatieve kruispunt te tonen.

Op de Automotive Campus werken vertegenwoordigers van industrie, onderwijs, overheden en kennisinstellingen samen aan de innovatieve mobiliteitsoplossingen van morgen. Innovaties die niet alleen in de regio zelf, maar ver daarbuiten gaan helpen het verkeer veiliger, schoner en efficiënter te maken. Deze unieke ontmoetingsplaats zal binnenkort beter bereikbaar zijn.

Innovatief visitekaartje

En bij een innovatieve Campus met zoveel innovatieve bedrijven en creatieve werknemers hoort uiteraard een bijzondere nieuwe aansluiting aan de doorgaande weg. Het nieuwe kruispunt van de invalsweg met de Europaweg in Helmond moet dan ook het visitekaartje zijn van de AutomotiveCampusNL. Het toont bezoekers en passanten waar de Brainport bedrijven sterk in zijn.

Uitdaging voor bedrijven: presenteer uw oplossingen

Dit kruispunt wil de gemeente  in samenwerking met het bedrijfsleven inrichten. Daarom bieden zij bedrijven de kans om hun nieuwste producten op het gebied van innovatieve mobiliteit op dit innovatieve kruispunt te tonen. Het gaat zowel om de dagelijkse weggebruikers als de vakspecialisten uit de wereld van verkeerstechnologie en transport, ITS en ICT. Denk aan toepassingen en applicaties die bijdragen aan betere verkeersdoorstroming, informatie aan de weggebruiker, veilige oversteek van fietsers of vernieuwde materialen zoals slim asfalt. De winnaar(s),geselecteerd door een deskundige jury, biedt de gemeente een geweldige zichtlocatie en diverse promotie-activiteiten aan in ruil voor uw in-kind bijdrage aan het meest innovatieve kruispunt van Europa.   

Informatiesessie

Op 28 februari, van 10.00-12.00 uur, organiseert de gemeente Helmond op Automotive CampusNL (Steenovenweg 1, Helmond) een informatiesessie voor geïnteresseerde bedrijven. Op deze bijeenkomst wordt informatie verstrekt over de toekomstplannen voor de AutomotiveCampusNL en het voorlopig ontwerp van het kruispunt. Ook worden de spelregels, samenstelling van de jury en beoordelingscriteria, planning en het PR-pakket voor de winnaars van de prijsvraag toegelicht. U kunt zich hiervoor aanmelden en vooraf meer informatie opvragen.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

De Automotive Campus bij Helmond in de toekomst beter bereikbaar via een innovatief kruispunt

Geplaatst door

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden