Inspiratie uit resultaten Slimme en Gezonde stad

vrijdag 27 juli 2018
timer 1 min

In de afgelopen drie jaar heeft het ministerie I&W samen met Groningen en de 5 andere pilotsteden gewerkt aan het programma Slimme en Gezonde Stad. Op 26 september worden op een symposium in Groningen de resultaten gedeeld en een vooruitblik gegeven.

Goed voorbeeld doet goed volgen

In pilotstad Groningen stonden de thema’s binnenstadsvisie, fietsstad en slimme stadslogistiek centraal. Op 26 september 2018 laat Groningen tijdens een middagsymposium zien wat bereikt is binnen het programma Slimme en Gezonde Stad: innovaties die kunnen inspireren en die zich lenen voor toepassing in andere situaties.

Gedurende het programma zijn onder meer vijf kennisvragen gesteld door pilotsteden en door TNO beantwoord. Deze antwoorden zijn gebundeld in een boekje. Klik hier om het TNO boekje te dowloaden.

Op 26 september wordt een overzicht getoond van SGS-activiteiten door de andere SGS pilotsteden en zal het ministerie een vooruitblik geven over het vervolg op Slimme en Gezonde stad.


 

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden kunt u vinden op www.mijnstadinbeweging.nl.

Geplaatst door

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden