ISHGD2021 - Extra Call for Abstracts

donderdag 2 juli 2020

Het International Symposium on Highway Geometric Design (ISHGD2020) is verplaatst naar 2021 in verband met de wereldwijde pandemie. Op basis van de papers die vorig jaar zijn ingediend, is er  een heel aantrekkelijk en gevarieerd programma in elkaar gezet. Het extra jaar voorbereiding biedt echter de mogelijkheid om het programma nog wat verder uit te breiden en meer geïnteresseerden uit te nodigen een bijdrage te leveren. Daarom zal rond 1 juli 2020 opnieuw een Call for Abstracts worden geopend.

Bijdragen voor alle symposium thema’s zijn welkom maar er zijn twee onderwerpen die de organisatie extra onder de aandacht wil brengen.ISGHD2020 wil graag sessies toevoegen met aandacht aan rotondes: op welke manier komt de keuze voor deze kruispuntvorm tot stand? Hoe bepaal je welke soort rotonde wenselijk is? Wat is het beste ontwerp als je ook rekening houdt met fietsers en voetgangers? En: hoe weet je of de afwikkeling van het verkeer goed verloopt? Ook is de organisatie benieuwd naar ervaringen met het inrichten van straten in de ‘1,5 meter-samenleving’. ISGHD nodigt iedereen uit om nieuwe ideeën in te dienen.

Dit kan via de website.

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.