Keuze parkeergarage Oosterdok: tarief en locatie belangrijk

dinsdag 7 juli 2015
timer 1 min
Uit een enquête van InPublic en Satius voor Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam komt naar voren dat de keuze voor de betreffende parkeergarage bepaald wordt door met name de tariefstelling en de locatie/ligging.

De enquête is gehouden onder ongeveer 240 klanten van de parkeergarage. Van deze klanten is 70 procent een bezoeker die een kaartje haalt bij de automaat. Verder zegt een groot deel van de ondervraagden (41 procent) ‘een paar keer per jaar’ bij Parking Centrum Oosterdok te parkeren.

Degressief prijsbeleid

Het tarief van Parking Centrum Oosterdok is degressief. Zo betaalt de bezoeker voor de eerste 5 uur parkeren €1,50 per 20 minuten. Parkeer je tussen de 5 en 24 uur, dan valt het tarief terug naar een vast bedrag van €12,00. Volgens InPublic en Satius lukt het de parkeergarage ‘al meer dan een jaar een groeiend aantal fans aan zich te binden’ met dit prijsbeleid.

 
Auteur: Else Adriaans

Het tarief van Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam is degressief.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.