KIVI en TransitieTeam zetten stap naar verbonden vakgebied

woensdag 18 mei 2016
timer 1 min

Op 14 juni 2016 buigen vertegenwoordigers van het KIVI-kennisportal Mobiliteit en Transport, KMT, en het TransitieTeam (Verkeer en Mobiliteit)TT, zich over de scope en het proces om te ‘komen tot een verbonden vakgebied’. Dit doen zij in een zogenoemde ‘Versnellingskamersessie’, georganiseerd door de provincie Overijssel.

Redactie

Op 27 januari en 2 februari 2016 troffen de fouding fathers van het KMT en vertegenwoordigers van het TT elkaar in een gezamenlijke vergadering bij KIVI in Den Haag. Vraagstelling was: ‘Is er sprake van een gemeenschappelijk doel en kan het KMT fungeren als middel om beider hogere doelen te bereiken’? Klik hier voor de notulen.

Als vervolg op deze vergaderingen is op 1 maart 2016 ‘de Werkgroep KMT-TT’ bijeen geweest om het gezamenlijke transitieproces te verkennen. Klik hier voor de notulen.

Contouren verbonden vakgebied
Het TransitieTeam Verkeer en Mobiliteit presenteerde tijdens de KIVI-vergaderingen de 'contouren van een verbonden vakgebied'

De activiteiten van het TT in chronologische volgorde

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.