Kom ook naar het pré-congres van het NVC 2021!

vrijdag 22 oktober 2021

Op woensdag 3 november is het pré-congres van het Nationaal verkeerskundecongres 2021, op het Utrecht Science Park. Kom ook, laat je inspireren en verwonder je over hoe Utrecht handen en voeten geeft aan nabijheid en verbinding. 

De provincie Utrecht is dit jaar gastheer van hét congres voor en door verkeerskundigen en mobiliteitsprofessionals. Het congres is in de Jaarbeurs in Utrecht, het pré-congres de dag ervoor is de uitgelezen kans om het Utrecht Science Park te leren kennen. U bent welkom vanaf 13:30, waarna het congres geopend wordt door gedeputeerde Arne Schaddelee. Het thema van de dag is 'nabijheid'. 

We maken in groepen een wandeling langs de diverse locaties op het Science Park. Zie hoe U-Ned gezonde groei bereikbaar maakt, hoe samenwerking de verbinding versterkt op het Science Park, hoe onderwijs - ook in coronatijd - heel dichtbij kan zijn op de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht, ontdek Utrecht als Fietsregio, aanschouw de doorontwikkeling van het openbaar vervoer inclusief de tramuitbreiding en leer meer over de gang van zaken in het ziekenhuis in coronatijd in het UMC. 

We doen de Universiteit Utrcht, de P+R, Hogeschool, UMC en het Regenboogfietspad aan. De wandeling eindigt voor alle groepen in restaurant The Basket voor een borrel en waar tijdens het NVC-Diner de HBO-Scriptieprijs zal worden uitgereikt door hoogleraar Hans Jeekel. 

Uiteraard houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. 

Meer weten? Kijk op www.nationaalverkeerskundecongres.nl!

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.