Leeuwarden Vrij-Baan

woensdag 9 mei 2012
Deze artikelen zijn verschenen in Verkeerskunde 1/2012 onder de titels 'Scholieren bouwen mee' en 'Fryske aanpak Minder Hinder'

Samenleving wordt betrokken bij Leeuwarden Vrij-Baan

Scholieren bouwen mee

Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân, heeft een zeer belangrijke functie op sociaal, economisch en cultureel gebied. Tal van bedrijven, instellingen en instituten bevinden zich in Leeuwarden en de stad/gemeente is hiermee dé banenmotor van Fryslân. De infrastructuur en daarmee de bereikbaarheid van Leeuwarden en regio is toe aan een gehele kwaliteitsverbetering om genoemde functies van de hoofdstad ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

Lees verder 

Minder Hinder in en om Leeuwarden 2011-2015

Fryske aanpak Minder Hinder

In de periode 2011 tot 2015 vindt er in de regio Leeuwaren een groot aantal infrastructurele werkzaamheden plaats in het kader van het infrastructuurprogramma Leeuwarden-Vrijbaan. De realisatie van dit programma is in handen van de wegbeheerders Rijkswaterstaat, provincie Friesland en gemeente Leeuwarden. De weggebruiker zal tijdens de uitvoering van de werkzaamheden te maken krijgen met extra verkeershinder. De onderstaande kaart geeft aan op welke delen van het netwerk gewerkt zal gaan worden.

Lees verder

 
Auteur: Margriet Verhoog

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.