Loop©: zit en ontmoet

maandag 30 maart 2009
timer 1 min
Me
Met zijn ronde vorm en opvallende kleuren brengt de Loop© een vrolijke noot toe aan het straatbeeld. Het straatmeubilair kan binnen of buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld in wachtruimten maar ook bij parken, scholen en speeltuinen. Op een Loop© is ruimte voor 4 tot 6 personen. De Loop© is geschikt voor zowel permanente als tijdelijke installatie, zoals bij festiviteiten.
De Loop© bestaat uit 6 mm dik polyethyleen en wordt uit één stuk gegoten. De diameter is 1800 mm. Het materiaal is UV-bestendig en is kleurvast. Ook is dit straatmeubilair bestendig tegen krassen en weersbestendig.
De Loop© is verkrijgbaar in drie standaardkleuren: rood, limoengroen en oranje. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar. Een oplichtende Loop©, door ingewerkte 230V LED verlichting, behoort ook tot de mogelijkheden. Verder kan op de Loop© een logo worden geplaatst. De Loop© kan worden gevuld met water of zand door twee afsluitbare gaten en is te monteren in de volle grond of op klinkers, beton, tegels of asfalt met behulp van bijpassende thermisch verzinkte ankers.
Info: GreenLight Company b.v., tel. (070) 361 59 35, fax: (084) 838 91 25, info@greenlightcompany.nl

Meer informatie

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.