Mario Jacobs nieuwe voorzitter programmaraad Fietsberaad

donderdag 9 januari 2020

Mario Jacobs, wethouder in Tilburg, is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe voorzitter van de Programmaraad van het Fietsberaad. Hij neemt het stokje over van Tymon de Weger.

 

 

Mario Jacobs: "samen met alle betrokken partners bij de overheid en in het bedrijfsleven wil ik de schouders er onder zetten om de komende jaren de fiets als hoofdvervoersmiddel en schakel in de keten nog steviger op de kaart te zeten. Dus niet alleen voor een eerste en laatste kilometers, maar als volwaardig vervoersmiddel. Als we samen stevig aanpakken, halen we absoluut de doelstelling van Tour de Force om in 10 jaar 20% meer fietskilometers te realiseren."

"Ik wil me sterk maken voor verkeersveiligheid en specifiek het terugdringen van het aantal fietsongevallen. En daarbij moeten we wat mij betreft nog steviger inzetten op kennis- en ervaringsdeling en onderzoek."

 

Bron: CROW Fietsberaad.

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.