Mobycon maakt bevoorradingsprofiel voor inzicht in stedelijke distributie

donderdag 6 augustus 2009
timer 1 min
Om
Om gemeenten, leveranciers, ondernemers en bewoners een compleet beeld te geven van de bevoorrading van (binnen)stedelijke gebieden, heeft adviesbureau Mobycon een bevoorradingsprofiel ontwikkeld.In dit profiel komen kwaliteiten en knelpunten op de thema’s vitaliteit en aantrekkelijkheid, verkeersveiligheid, leefbaarheid, bereikbaarheid en de bevoorrading aan bod. Daarnaast biedt het mogelijke oplossingsrichtingen.

Mobycon gaat binnenkort een bevoorradingsprofiel opstellen voor de binnenstad van Gouda. Ook voert Mobycon een kentekenonderzoek uit om inzicht te krijgen in de milieukarakteristieken van bevoorradend vrachtverkeer (bestemmingsverkeer). Het bevoorradingsprofiel wordt opgesteld in overleg met ondernemers, transporteurs, verladers, wijkteams en Milieudienst Midden-Holland. Het onderzoek bestaat onder meer uit een internet- en een straat-enquête. Het kentekenonderzoek vindt plaats door een visuele kentekenregistratie op de belangrijke toegangen van de binnenstad. Naast het bevoorradend vrachtverkeer wordt hierbij ook het eventuele doorgaande vrachtverkeer in beeld gebracht.

Het bevoorradingsprofiel en het kentekenonderzoek zijn slechts twee van de onderzoeken die basisinformatie leveren voor de eventuele latere invoering van een milieuzone in de binnenstad van Gouda.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.