Nieuw: Call SURF Pop Up

donderdag 20 april 2017
timer 2 min
De
De aanvraag voor een Smart Urban Regions of the Future (SURF) Pop Up is opnieuw geopend. Een SURF Pop UP betreft een klein project op het gebied van kennis en innovatie van steden en stedelijke regio’s. In 2017 worden twee indienmomenten voor Pop Ups georganiseerd.

Onderzoekers kunnen in deze call namens een consortium met ten minste één kennisinstelling en één publieke of private partner financiering aanvragen voor kleine, kortlopende projecten, waarbij ingespeeld wordt op de behoefte aan kennis over nieuwe ontwikkelingen en ad-hoc-vragen binnen de SURF-thematiek.

Wonen en Economie
Aanvragen op het gebied van ‘Wonen en bebouwde omgeving’ en ‘Economie’ worden in het bijzonder op prijs gesteld. Een aanvraag kan zich richten op innovatief wetenschappelijk onderzoek, maar de financiering kan ook worden gebruikt voor kennisoverdracht, het ontwikkelen van een tool of het op een andere manier toepasbaar maken van het onderzoek.

Dit jaar kunnen aanvragen voor Pop Ups worden ingediend in twee rondes: voor 1 juni en voor 28 september. Na iedere deadline volgt een op zichzelf staande beoordelingsprocedure, waarbij de op dat moment ontvangen aanvragen met elkaar in competitie gaan. Er kunnen niet doorlopend aanvragen ingediend worden, zoals in 2016 het geval was (meer informatie over de wijzigingen ten opzichte van het voorgaande jaar vindt u op de financieringspagina of in de call for proposals). Er wordt naar gestreefd om aanvragers binnen 8 à 10 weken na de deadline te informeren over de besluitvorming.

SURF Pop Up maakt deel uit van het programma SURF, dat onderdeel is van het kennisinitiatief Verbinden van Duurzame Steden (VerDuS), dat weer een initiatief is van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, NWO, Platform31 en NRPO SIA.

Meer informatie over SURF Pop Up vindt u op de NWO-financieringspagina. Meer informatie over VerDuS en SURF vindt u op de VerDuS-website.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.