NS lanceert nieuwe reisplanner Xtra

donderdag 19 maart 2009
timer 1 min

NS komt met een reisplanner voor op de mobiele telefoon. Met deze planner kan de treinreiziger de reis plannen en bewaken.

Met de reisplanner biedt NS de reiziger up-to-date reisinformatie aan. Ook tijdens de reis kan de reiziger op de hoogte worden gehouden van het verloop van de reis, over bijvoorbeeld vertragingen. Als de aankomsttijd 3 minuten later wordt, krijgt hij een bericht. Ook anderen kunnen de treinreis volgen.
De dienst voorziet nu al informatie over verkeer te voet en per fiets. Daarvoor wordt samengewerkt met iLocal, een digitale zoekdienst voor het vinden van bedrijven op lokatie. Het vinden van een restaurant wordt daarmee makkelijker. Informatie over bus en metro ontbreekt nu nog .

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.