NVC 2018: Van traditionele verkeerskunde naar nieuwe mobiliteit

donderdag 2 augustus 2018
timer 2 min

 

BrabantStad is dit jaar gastheer voor het negende Nationaal verkeerskundecongres. Het précongres wordt dan ook in ‘Het Werkwarenhuis’ in ’s Hertogenbosch gehouden op 31 oktober en de congresdag zelf vindt plaats op 1 november in?1931Congrescentrum?in 's-Hertogenbosch. Tijdens het précongres kunt u een Brabantstad naar keuze bezoeken. Op 1 november staan vakkennis en vakontwikkeling centraal. U kunt daaraan bijdragen én ook Brabant inspireren. U kunt uw bijdrage leveren tot 1 september.  

Transitiereeks
Vorig jaar is het thema transitie geïntroduceerd op het NVC. Ook dit jaar komen de onmiskenbare kenmerken van allerlei transities in het vakgebied aan bod, zoals nieuwe spelers (debat met Google) of ontschotten (keynote Frans Soeterbroek, de Ruimtemaker). Tegelijkertijd is het borgen van de eigen vakkunde van groot belang (keynote Micaela Dos Ramos, KIVI). Volg het programma, inclusief précongres

Uw bijdrage
Dit jaar worden er twee prijzen uitgereikt voor de beste bijdrage. Een prijs gaat naar de beste (traditionele) paper. Een prijs wordt uitgereikt aan de meest inspirerende bijdrage aan de uitdagingen waar Brabantstad voor staat. Lees de voorwaarden voor het indienen van een paper of inspirerende bijdrage.

Inspiratieboulevard
Uw bijdrage krijgt dit jaar altijd aandacht. Alle bijdragen krijgen een ‘presentatieruimte’ op de ‘Inspiratieboulevard’. Dit is de grote ontvangstruimte waar ook koffie, thee en lunch worden geserveerd.  Zoals gebruikelijk selecteert de papercommissie ( onderdeel van de Raad van Advies) een aantal bijdragen voor een presentatie tijdens een parallelle sessie. Alle andere bijdragen krijgen de mogelijkheid om hun ‘presentatie’ kort te pitchen tijdens het plenaire programma.

Deadline papers
U kunt uw bijdragen inleveren tot 1 september 2018.

De NVC-pijlers
Het NVC is het meest allround mobiliteitsevenement van het jaar. We bieden zowel nieuwe vakkennis, volgen vakontwikkelingen op de voet en vertalen dit naar actuele en toekomstige competenties van de vakmens.  Het Nationaal verkeerskundecongres is daarmee hét jaarlijkse kennis- en netwerkevenement voor verkeerskundige specialisten én mobiliteitsgeneralisten.

Meer informatie: www.nationaalverkeerskundecongres.nl

 
Auteur: Redactie

Het NVC 2018 vindt laats in 's-Hertogenbosch op 31 oktober en 1 november

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.