Online kaart wegwerkzaamheden Brabant

donderdag 9 mei 2019
timer 1 min

Via een online interactieve kaart is de actuele en toekomstige informatie over wegwerkzaamheden en evenementen die voor verkeershinder kunnen zorgen in Brabant inzichtelijk gemaakt.

De informatie op de online kaart is niet alleen handig voor weggebruikers, maar ook voor bijvoorbeeld hulpdiensten, planners en uitvoerders van wegwerkzaamheden.

Melden van Verstoringen in de Infrastructuur
De applicatie is ontwikkeld op verzoek van de provincies aan NDW (Nationale Databank Weggegevens). Met het systeem kunnen medewerkers van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat vastleggen wat de plannen voor wegwerkzaamheden en evenementen zijn. Het systeem heet Melvin, wat staat voor 'MELden van Verstoringen in de Infrastructuur in Nederland.'

De informatie in het systeem is online toegankelijk gemaakt voor het publiek. Wegbeheerders in Brabant moeten zelf actuele en toekomstige informatie bijhouden op de kaart .

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.