Ook als pdf
donderdag 27 juni 2019
timer 2 min

Een thema over u en uw vakcollega’s, over de verkeerskundige. Of moeten we al zeggen: de mobiliteitsdeskundige en noemen we Verkeerskunde beter Mobiliteitskunde? En hoe houdbaar is de naam Nationaal verkeerskundecongres? Blijft deze de lading dekken van uw toenemende integrale en interdisciplinaire werk?  

Neemt u dit jaar deel aan het NVC, dan vragen we uw mening over de congresnaam. Belangrijk, want Verkeerskunde én het NVC zijn ván u en dóór u.  

U en wij (aan de uitgeverskant), staan op vele vlakken op of nabij een kantelpunt. Terugdraaien kan niet meer. Vasthouden aan het oude is geen lang leven meer beschoren. We moeten mee en vaak ook anders. Hoe?  

 

Eerst u. Het thema neemt u mee in acht visies op álle competenties die u vandaag en morgen nodig heeft voor uw onvolprezen maatschappelijke taak: zorgdragen - met steeds meer andere deskundigen - voor gezonde, duurzame, flexibele en veilige mobiliteit naar keuze, voor het jongste kind tot de oudste bejaarde.  

 

Dan de uitgeverij. Al 70 jaar biedt de uitgever van Verkeerskunde u een waardevol en onmisbaar vakmedium. Met Verkeerskunde blijft u bij, zowel in diepte als in de breedte. Ontwikkelingen op beider gebied mogen u niet ontgaan. Startpunt van Verkeerskunde was het vakblad, samen met het vakcongres. Later volgden de website, nieuwsbrieven en social media. We zien in alle uitingen van het volledige  totaalpakket een specifieke meerwaarde, maar voegen er nu toch nog een ‘nieuwe’ aan toe: uw vakblad als pdf. Uw meerwaarde? U klikt direct door naar de integrale versies op de website.

 

Maar belangrijker nog: wij kunnen het vakblad via de mailbox opnieuw op die bureaus brengen, waar het moest verdwijnen door - overigens te prijzen - papierloos beleid.   

 

U kunt hier als abonnee direct gebruik van maken. Ga naar www.verkeerskunde.nl/abonnement en geef uw voorkeur aan.  

 

Auteur

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden