Proef: Slim prijzen op de Waalbrug

donderdag 16 juli 2009
timer 1 min
Om
Omdat binnenkort wegwerkzaamheden starten op de A325 wil de Stadsregio Arnhem Nijmegen de bereikbaarheid in de regio bevorderen. Om verkeersoverlast te voorkomen wordt de proef Slim Prijzen Waalbrug gestart. Deze duurt van begin september tot en met 31 december 2009.

Automobilisten die een aantal keren per week in de ochtend- of avondspits Nijmegen inrijden via de Waalbrug komen in aanmerking om deel te nemen aan de proef Slim Prijzen. Van april tot half juli zijn tijdens de spits op de Waalbrug kentekens geregsitreerd. De geselecteerde automobilisten ontvangen in juli een schriftelijke uitnodiging om vrijwillig deel te nemen aan de proef. Zij krijgen een financiële beloning als zij buiten de spits of op een andere manier (fiets, openbaar vervoer) naar Nijmegen reizen. Ook werkgevers worden benaderd om het werken op flexibele tijden mogelijk te maken én om deze mobiliteitoplossing aan hun werknemers voor te leggen.

 

Anders betalen voor mobiliteit
Slim Prijzen is een initiatief van de Stadsregio Arnhem Nijmegen met medewerking van de gemeente Nijmegen en het ministerie van Verkeer en Waterstaat in het kader van het project Anders Betalen voor Mobiliteit.

website Slim prijzen

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.