Realtime data toepassen bij infrastructurele vraagstukken
dinsdag 1 mei 2018
timer 1 min

Royal HaskoningDHV gaat een partnership aan met data-intelligence-scale-up HAL24K. Het bedrijf gelooft in het toepassen van data-analyse en machine learning-oplossingen voor infrastructurele vraagstukken.

RHDHV heeft veel kennis opgedaan wat betreft de gebouwde omgeving. HAL24K levert operationele en voorspellende informatiestromen. Door dit alles te combineren, zijn beide bedrijven in staat om datagestuurde oplossingen voor de gebouwde omgeving te realiseren.

Erik Oostwegel, CEO van Royal Haskoning, is erg enthousiast over het toepassen van digitale innovaties in bestaande markten. De beide partners werken samen aan oplossingen op het gebied van smart cities en smart infrastructure, met een initiële focus op klanten in verkeer, waterbeheer, havens en luchthavens.

De bedrijfsprocessen willen de bedrijven verder optimaliseren met behulp van machine learning en artificial intelligence, die realtime inspelen op de gebruikers. Een geautomatiseerd verkeersmanagementsysteem kan bijvoorbeeld helpen in het terugdringen van de files.

Auteur

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden