RegioTaxi Haaglanden blijft bij Connexxion

woensdag 14 oktober 2009
timer 1 min
He
Het dagelijks bestuur van het Stadsgewest Haaglanden heeft besloten dat Connexxion Taxi Services BV de uitvoering van RegioTaxi Haaglanden blijft verzorgen. Het gaat hierbij om een contract voor een periode van 5 jaar met een totale omzet tussen de € 5.000.000 en €6.000.000 per jaar.

RegioTaxi Haaglanden bestaat voor het grootste deel uit vervoer van reizigers met een zorgindicatie (Wmo) en ouderen. Daarnaast heeft RegioTaxi Haaglanden op beperkte schaal een aanvullende functie op het openbaar vervoer in de regio Haaglanden.

 

Het Stadsgewest Haaglanden heeft het vervoer van RegioTaxi Haaglanden opnieuw aanbesteed. In samenwerking met de negen Haaglanden-gemeenten is het bestek tot stand gekomen waarin hoge milieu eisen zijn gesteld aan het vervoer. Een jaar na de start wordt 90 procent van alle ritten gereden met taxi's en taxibusjes die op aardgas rijden.

 

Bij de beoordeling kwam Connexxion (die nu ook de uitvoerder is van de RegioTaxi) zowel op kwaliteit als op prijs, als beste uit de bus. Het Stadsgewest Haaglanden gaat daarom een overeenkomst aan met Connexxion voor een periode van 5 jaar. Deze overeenkomst gaat in op 16 maart 2010.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.