Reisinformatiegroep biedt online routeplanner aan voor auto en ov

dinsdag 29 maart 2005
timer 2 min

Bedrijven en instellingen kunnen hun bezoekers een actueel reis- en routeadviesadvies geven per ov of auto met de REISwijzer Plus. De REISinformatiegroep koppelt deze combiplanner online aan de website van een klant. Tegen een hogere kostprijs wordt de planner in de ‘eigen’ huisstijl geleverd. In het najaar wordt de planner onder meer uitgebreid met een reistijdadvies.

Van dit 2-in-1-product profiteert vooral de reiziger die vóór de reis naar een locatie een bewuste keuze maakt tussen een reis met de auto of met het openbaar vervoer. REISwijzer Plus is een eerste stap naar een combinatieplanner waarbij nog dit jaar ook P+R en werkelijke reistijdenvergelijking tussen auto en ov te raadplegen zijn. Bij de ov-reizen wordt de reistijd, naast de actuele dienstregeling, bepaald aan de hand van bekende werkzaamheden of omleidingen. De autoroutes worden, afhankelijk van het tijdstip, gerelateerd aan files, weersomstandigheden en werkzaamheden.
Bedrijven en instellingen die hun bezoekers als service een altijd kloppend online reisadvies willen geven van huis naar hun bezoekadres, kunnen de planner tegen betaling gemakkelijk installeren op hun eigen website. De bezoeker blijft hiermee op de eigen website en hoeft alleen maar vertrekpostcode, tijdstip en datum van vertrek in te vullen. De aankomstlocatie is immers al in de snelplanner opgenomen.
Al naar gelang de uitvoering standaard lay-out (HTML), mixed lay-out (HTML) of eigen lay-out (XML) kost de REISwijzer Plus 145 tot 950 euro per jaar. Kijk voor een test op www.9292ov.nl/reiswijzer

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.