Rogier Rijkers stopt als zakelijk directeur CROW

woensdag 12 januari 2022

Na zeven werkzame jaren als zakelijk directeur bij CROW heeft Rogier Rijkers besloten dat het tijd is om zijn werkzaamheden over te dragen. Volgens Rijkers is de start van het nieuwe jaar in combinatie met een aantal interne veranderingen aanleiding voor dit besluit.

Met een positief gevoel kijkt Rijkers terug op zijn periode bij CROW. “Ik ben er trots op hoe we er in de afgelopen jaren in zijn geslaagd om met CROW nog meer maatschappelijke impact te hebben”. Rogier Rijkers heeft gedurende zijn werkzame periode bij CROW onder andere richting mogen geven aan ontwikkelingen op het gebied van kennisdeling. Zo zijn er voor verschillende vakgebieden community ’s opgezet en is de CROW Academie opgericht. Deze ontwikkelingen dragen bij aan het doel van CROW om kennis te ontwikkelingen en om er vervolgens voor te zorgen dat die kennis op de juiste manier wordt toegepast.  

Toekomstplannen

Rijkers heeft nog geen concrete toekomstplannen, hij zal de komende tijd gaan gebruiken om te onderzoeken hoe hij zijn toekomst wil gaan invullen.

 

Bron:
https://www.crow.nl/over-crow/nieuws/2022/januari/rogier-rijkers-verlaat-crow

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.