Speciale website over grootste infrastructuurproject Vlaanderen

woensdag 23 september 2009
timer 2 min
In
In de aanloop naar de volksraadpleging van zondag 18 oktober wil de Antwerpenaar correct en grondig geïnformeerd worden over de Oosterweelverbinding. De nieuwe website, www.natuurlijktrace.be, biedt een klaar en duidelijk antwoord op alle vragen.

Deze website is een initiatief van Noriant, het bouwconsortium dat zal instaan voor de verwezenlijking van het Natuurlijk Tracé. Noriant krijgt elke dag tal van vragen van geïnteresseerden, zowel uit Antwerpen als daarbuiten, die op zoek zijn naar duidelijke en correcte informatie over dit grootste infrastructuurproject in Vlaanderen.

 

Op de website over het Natuurlijk Tracé komt men alles te weten over fijnstof en geluid, files, het positief effect op het milieu en de omgeving, de architectuur van de brug. Tevens kan men bij wijze van spreken in de nok van de Onze Lieve Vrouwekathedraal klimmen. Van daaruit krijgt men een uniek zicht over Antwerpen. Deze simulatie geeft een getrouw beeld van hoe de stad er in de toekomst – met de Lange Wapper Brug – zal uitzien.

 

De rubrieken Heet van de naald en Wat u zeker moet weten brengen interessante en essentiële achtergrondinformatie. De bezoeker van de website krijgt ook de mogelijkheid om zijn/haar vragen rechtstreeks via de website te stellen.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.