Spitsmijdenproject A15 voortgezet

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De Verkeersonderneming heeft de verlenging van het project Spitsmijden A15 gegund aan ARS Traffic & Transport Technology (ARS T&TT). Door automobilisten te motiveren de spits te mijden, wil het project de doorstroming op de A15 tijdens de werkzaamheden

aan de A15 zo groot mogelijk laten zijn.

Het project loopt van 2013 tot en met februari 2014. ARS T&TT benadert automobilisten die veelvuldig in de spits op de A15 rijden tussen Vaanplein en Maasvlakte om hen de kans te geven spitsmijder te worden. De doelstelling is om 1100 spitsmijders in de avondspits te realiseren. ARS T&TT gaat vanaf januari 2013 aan de slag.

Diensten voor spitsmijders

ARS T&TT gaat de automobilisten helpen om de spits te mijden door de potentiële spitsmijders een toegankelijke registratie te bieden en toegang te geven tot verschillende diensten, waaronder een mobiliteitsbudget en (samen met TNO) voorspellende en geïndividualiseerde reisinformatiediensten. Deelnemers ontvangen een op maat gesneden beloning per gemeden spits. ARS T&TT heeft ruime ervaring met Spitsmijdenprojecten, bijvoorbeeld op de A12, in de Stadsregio Arnhem/Nijmegen en in Brabant, rond Eindhoven en Den Bosch.

 
Auteur: Julia Breeuwsma

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.