Strijd om een parkeerplek? Wat weet u van parkeerkwesties?

zaterdag 5 november 2016
timer 1 min

Strijd om een Parkeerplek? Advocaat Ramon Brouwer en jurist Stephan Meijers hebben in hun dagelijkse praktijk regelmatig te maken met ‘parkeer-kwesties’. Met het recht aan hun zijde weten zij alles over parkeren in bestemmingsplannen, een omgevingsvergunning en het verkeersbesluit. Deze kennis delen zij op 24 november tijdens het Parkeerbeheercongres aan de hand van een quiz.

Onderzoek

Brouwer en Meijer zijn specialisten in Bestuursrecht en werkzaam bij SRK Rechtsbijstand. Zij adviseren mkb-ers en particulieren bij geschillen met de overheid en onderzoeken overheidsbesluiten op eventuele zwakke punten.

Tijdens het Parkeerbeheercongres op 24 november 2016 in Houten komen vragen omtrent ruimtelijke regelingen en besluiten aan de hand van een casus in een quiz-vorm aan bod in de sessie  'Strijd om een plek? - Parkeren in het bestemmingsplan', verzorgd door Meijers en Brouwer zelf. Een vraag vooraf: 'Kunt u volstaan met het verwijzen naar beleid met parkeernormen bij een nieuw bestemmingsplan?'

Meer informatie vindt u op : www.parkeerbeheercongres.nl

Strijd om een Parkeerplek? Tijdens het Parkeerbeheercongres op 24 november 2016 in Houten komen allerlei parkeervragen omtrent ruimtelijke regelingen en besluiten aan de hand van een casus in een quiz-vorm aan bod.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.