Toetsen koppelvlakken iVRI-architectuur succesvol afgerond

vrijdag 12 mei 2017
timer 1 min

Op 31 maart 2017 zijn de zogenoemde O&O-opdrachten (Onderzoek en Ontwikkeling) voor de iVRI-architectuur afgerond. De bevindingen zijn vastgelegd in de ‘Verklaring goede bruikbaarheid koppelvlakken iVRI-architectuur’. Dat wordt gemeld in de Talking Traffic Update.

In de ‘Verklaring goede bruikbaarheid koppelvlakken iVRI-architectuur’ staat het overzicht van alle testen die de afgelopen maanden zijn uitgevoerd én is opgenomen welke testen de aankomende maanden nog zullen worden uitgevoerd, als onderdeel van de verificatietesten van het Partnership Talking Traffic. Met de verklaring onderschrijven alle betrokkenen dat de iVRI-koppelvlakken technisch en functioneel goed bruikbaar zijn.

Mark ten Brummelhuis, die het O&O-traject heeft begeleid, en projectleider Marcel Westerman lichten het belang van de succesvolle afronding van deze toetsen toe in een interview met Beter Benutten. Lees hier het interview.

Lees hier de hele Talking Traffic Update.

Geplaatst door

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden