Tolweg Istanbul -Izmir

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

In Turkije wordt de komende zeven jaar een tolweg aangelegd van 407 kilometer van Istanbul naar Izmir. De tolweg bevat diverse kunstwerken, waaronder: vier tunnels, 30 viaducten en een hangbrug op het punt waar de snelweg de Izmitbaai kruist.

Dit maakt projectbureau NedMobiel bekend, dat voor de Turkse Rijkswaterstaat, KOM, als onderaannemer van een Turks consortium meewerkt aan de opstart van dit project. De weg geeft een impuls aan het ontsluiten van het westelijke (Aziatische) deel van Turkije. De totale investeringskosten voor deze tolweg bedragen zes miljard euro. NedMobiel is binnen dit project verantwoordelijk voor het opzetten van het beheer en onderhoud, het systeem voor tolinning en het afsluiten van de contracten voor de operationele fase van 15 jaar. Het betreft een initiële opdracht die duurt tot juni 2011.

In Turkije wordt de komende zeven jaar gewerkt aan een nieuwe tolweg tussen Istanbul en Izmir

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.