Trendwatchcahier 2014

maandag 10 oktober 2011

Trendwatchcahier

Wat is uw visie voor 2014 op het gebied van verkeer en vervoer? Het vakblad Verkeerskunde geeft eind van dit jaar het speciale 'Trendwatchcahier' uit, waar verkeersprofessionals vertellen over hun visie op verkeer en vervoer in 2014. Op deze manier bereikt uw bedrijf op een persoonlijke manier uw doelgroep en komt u onder de aandacht van meer dan 9000 verkeers- en vervoerprofessionals.

De volgende vragen komen aan de orde:
1. Wat gebeurt op het gebied van verkeer en vervoer in 2014?
2. Wat gaat uw bedrijf doen?
3. Wat is uw langere termijnvoorspelling?
4. Waar kijkt u met plezier aan terug in 2014?

Kortom: u bent aan het woord!

Een voorbeeld van het Trendwatchcahier is op te vragen bij Martin van der Meulen, via mvdmeulen@anwb.nl of 088-269 7381.

Zeer voordelig verkeers- en vervoerprofessionals bereiken
Het Trendwatchcahier biedt u de gelegenheid om tegen een zeer aantrekkelijke prijs uw bedrijf en uw visie te profileren.

  • Eén hele pagina redactie over de visie van uw bedrijf
  • Eén hele pagina advertentie

Voor deze combinatie betaalt u slechts € 1500,-.

Interview en netwerkmogelijkheid
Het interview zal op 26 oktober of 4 november worden afgenomen op het hoofdkantoor van de ANWB in Den Haag. Bent u beide dagen niet beschikbaar? Dan kunt u ook een aparte afspraak maken.

Tijdens deze dagen kunt u tevens netwerken met andere verkeersprofessionals uit het vak én krijgt u een rondleiding bij de ANWB.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een dummy van het trendwatchcahier ontvangen ? Neem dan contact op via mvdmeulen@anwb.nl of 088-269 7381.

 
Auteur: Joske van Lith

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.