Uitnodiging: Fietssymposium Regio Zwolle

donderdag 2 september 2021

Na de start van het onderzoeksproject Smart Cycling Futures (SCF) in 2016 is het nu tijd voor de afronding met het Zwolse regionale fietssymposium. We nodigen u van harte uit om hier bij te zijn.

In Nederland - en in de Regio Zwolle in het bijzonder - zijn de afgelopen jaren de werking van diverse fietsinnovaties in de praktijk getest in zogenoemde living labs. Een bloemlezing van de opbrengsten hiervan presenteren we in een Capita Selecta SCF. Lucas Harms, directeur van de Dutch Cycling Embassy, deelt zijn reflecties op het onderzoek en de waarde van kennis voor de praktijk.
De opbrengst van de experimenteren met fietsinnovaties wordt verkend aan de hand van de geleerde lessen in twee regionale living labs. Wat hebben we bereikt en hoe kunnen we hiermee verder?
In een paneldiscussie met regionale fietsexperts werpen we een blik op de fietstoekomst.
En zoals het een offline bijeenkomst betaamt, is er een afsluitende borrel.

 

Enthousiast geworden? Noteer 16 september in uw agenda en meld u zo snel mogelijk aan via de groene button.  Uiteraard wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.
We heten u van harte welkom!

Aanmelden kan hier.

 

Geplaatst door

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden