Verplaatsing deadline sessie-voorstel indienen

donderdag 2 april 2020

De deadline voor het indienen van een sessie-voorstel is verplaatst naar 30 april. Dit doen we om iedereen, ondanks de huidige hectische situatie, in staat te stellen toch een voorstel in te dienen.

Dus heb je nog geen sessie-voorstel ingediend? Inspireer dan je vakgenoten met nieuwe onderzoeken, -inzichten, -resultaten en ideeën op het gebied van fiets. Misschien geef jij wel invulling aan het programma. Alle benodigde informatie over het indienen van je sessie-voorstel vindt je op de website van het Nationaal Fietscongres. 

Belangrijke data:

  • 30 april 2020: deadline inzenden sessie-voorstellen 
  • 2 juni 2020: bekendmaking van de goedgekeurde sessies-voorstellen (je ontvangt per mail de uitslag)

Thema Vitaal

Het thema van het Nationaal Fietscongres 2020 is VITAAL. In een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning worden de laatste vraagstukken van vandaag en morgen rondom het thema fiets besproken. De aanmeldpagina en aanvullende informatie over het congres vind je hier.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.