Voetbalkaarten winnen met parkeren

woensdag 2 april 2008
timer 1 min

Parkeerders in de P1 parkeergarage aan de Mathildelaan in Eindhoven maken van 1 tot en met 6 april kans op kaartjes voor de UEFA cup wedstrijd PSV – Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 10 april in het Philips Stadion in Eindhoven. Parkeerders maken kans op de kaartjes door in de P1 parkeergarage te parkeren en bluetooth op hun mobiele telefoon in te schakelen.

De actie maakt onderdeel uit van een proef met virtuele kortingsbonnen van de parkeerexploitant. Deze proef is op 1 april gestart en loopt tot en met 30 juni. Bezoekers van de parkeergarage ontvangen bij de uitgang een bluetoothboodschap op hun mobiele telefoon. Deze boodschap bevat een virtuele kortingsbon en / of een unieke wallpaper voor de mobiele telefoon. Tijdens de eerste week van de proef maken bezoekers één keer per dag kans op één toegangskaart voor de wedstrijd PSV – Fiorentina. Wanneer een bezoeker een kaartje heeft gewonnen, krijgt hij hiervan bericht via bluetooth op zijn mobiele telefoon. Prijswinnaars kunnen direct aanspraak maken op hun prijs bij de loge van de parkeergarage op vertoon van de bluetooth-boodschap en de inrijkaart.

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.