Wegens succes herhaald: NVC College Tour bij NHL
donderdag 21 april 2016
timer 1 min
NV
NVC College Tour-sessies bestaan uit een inspirerende mix van theorie, praktijk én het uitwisselen van persoonlijke vragen en ervaringen. De bijeenkomst over 'Bewonersparticipatie en Mobiliteit' van 16 maart jl. gaat op herhaling op 25 mei.

Door het onderwerp en de sprekers in het programma waren alle deelnemersplaatsen op 16 maart snel 'uitverkocht'. Daarom is er een nieuwe sessie gepland op woensdag 25 mei 2016 van 13.00 tot 16.45 uur in Leeuwarden. Ook dit keer is de NHL Hogeschool organisator en gastheer van deze collegetoursessie. Inschrijven kan op www.nationaalverkeerskundecongres.nl/collegetour.  

De NVC College Tour is een bijeenkomst die niet alleen voor verkeerskundigen interessant is, maar voor alle personen die vanuit hun functie veel overleg hebben met de bevolking, zoals gebiedscoördinatoren, gebiedsbeheerders, planjuristen en zeker beleidsmedewerkers van het sociaal domein.

Lees hier het verslag van de NVC College Tour op 16 maart 2016

 
Auteur: Redactie

Jaap Koen Bijma van Dorpswurk, NHL-docent Sjoerd Nota (rechts op de foto) en Margot Blaauw van VVN organiseerden op 16 maart een ‘cursus burgerparticipatie voor professionals’ in een Lagerhuissetting, als variant op de door hen ontwikkelde cursus v...

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden