4cast BV

4cast is een onafhankelijk verkeerskundig adviesbureau en is gevestigd in Leiden. Het bedrijf is o.a. gespecialiseerd in verkeer- en vervoermodellen die gebruikt worden voor het opstellen van mobiliteitsprognoses voor de korte, middellange en lange termijn. Daarnaast levert het bedrijf modeladviezen en detacheert het modelspecialisten bij opdrachtgevers.

De klantenkring van 4cast bestaat uit: nationale overheid, regionale overheden, gemeenten, samenwerkingsverbanden, OV-bedrijven, aannemers en adviesbureaus.

 

4cast biedt vele jaren ervaring in het ontwikkelen, schatten, toepassen en beheren van complexe modelsystemen w.o. het LMS het NRM, regionale modellen zoals VENOM, VRU, RVMK’s en GGA’s en gemeentelijke modellen zoals GroningenPlus, Haaglanden, VMA, en GENMOD.

4cast bezit kennis van en ervaring met dynamische modeltechnieken w.o. Streamline, Indy, Dynasmart, Metropolis, Visum en simulatie technieken zoals Vissim en Fosim. Het bedrijf werkt met verschillende software omgevingen (Cube/Voyager, OmniTRANS, Visum, Questor) en ontwikkelt eigen instrumentarium w.o. kalibratiesoftware.

Aantal medewerkers:
Totaal: 7
Verkeer en vervoer: 6

Contactpersonen: Peter Mijjer/Mark van Raaij

Bezoekadres

Schipholweg 122 Leiden, Nederland.

Postadres

Postbus 299
2300 AG Leiden
Nederland

Contactgegevens

T. 071-513 91 22
E. info@4cast.nl

Meer informatie

Naar de website