Empaction

Ontrafelt parkeervraagstukken

Over Empaction

De naam Empaction ontstond bij de oprichting in 2002 en is een samentrekking van empathy en action. Als oudste parkeeradviesbureau van Nederland weten we beter dan wie dan ook een probleem te doorgronden. En daar vervolgens ook de best werkende oplossing aan te koppelen.
Onze open en platte organisatie maakt ons flexibel. Senioriteit combineren we met jong talent en een luisterend oor met een scherpe tong. We zijn een groep van toegewijde, tikkeltje eigenwijze professionals die weten hoe je verantwoordelijkheid neemt. Door met topexperts en partners te werken, hebben we voor ieder vraagstuk een passend antwoord.

Met een duidelijke visie, inlevingsvermogen, vakmanschap en vernieuwing werken we iedere dag aan parkeer- en (deel)mobiliteitsoplossingen waar de samenleving nu en later beter van wordt. Oplossingen die de toekomst bereikbaar maken.


Wij zijn Empaction
Empaction bestaat uit gedreven professionals; vrouwen, mannen, junioren en senioren. Samen werken we aan aansprekende projecten als het gaat om bereikbaarheid en leefbaarheid van steden, gebieden en locaties. Zowel in Nederland als België.
Samenwerken betekent voor ons ook samen plezier en succes hebben. Onderling en met onze opdrachtgevers. Want wij zijn er ook van overtuigd dat je in prettige werkomgevingen de beste prestaties bereikt. In combinatie met onze gedrevenheid zijn we in staat om zelfs de meest uitdagende vraagstukken om te zetten in tastbare resultaten.


Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.
Van strategie tot uitvoering buigen wij ons over vraagstukken gerelateerd aan:
Parkeernormen – Parkeerbeleid – Parkeervisie – Parkeerregulering – Parkeervoorzieningen – scanoplossingen – digitale handhaving – autoluwe binnensteden – aanbestedingen – deelmobiliteit – P+R voorzieningen – (mobiliteits)hubs – smart mobility – parkeerexploitatie - parkeerregisseur

De kwaliteiten van Empaction zijn relevant voor de markt, omdat mobiliteits- en parkeervraagstukken steeds complexer worden, technische mogelijkheden toenemen en omdat de kijk op mobiliteit en duurzaamheid verandert. Empaction heeft ruime ervaring en kennis en een bewezen werkwijze met een doordachte procesbegeleiding.
Daarmee zijn wij in staat deze vraagstukken op te lossen in het krachtenveld van vele belangen. De diversiteit aan opdrachten en de grote tevredenheid bij de meer dan 400 opdrachtgevers in Nederland en België tonen dit aan.


Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.

Social Media

LinkedIn
Facebook
Instagram

Thema's

Bezoekadres

Startumsedijk 20 Eindhoven, Nederland.

Contactgegevens

T. 31402137880
E. info@empaction.nl

Artikelen, evenementen & downloads van Empaction