Empaction

Ontrafelt parkeervraagstukken

Empaction ontrafelt parkeer- en mobiliteitsvraagstukken

De naam Empaction ontstond in 2002 bij de oprichting en is een samentrekking van empathie en action. Het zegt weinig over wat we doen, maar alles over hoe we te werk gaan. 
Als onafhankelijk en no-nonsens adviesbureau in Eindhoven ontrafelen we complexe parkeer- en mobiliteitsvraagstukken. Daarbij manoeuvreren we continu in situaties van verschillende en vaak ook tegengestelde belangen. In dit vak heb je dan ook niet genoeg aan diepgaande kennis, je moet ook heel goed luisteren naar de vraag achter de vraag. Spiegelen, achteruit- en vooruitkijken. Werken aan draagvlak vereist ook empathisch vermogen en gevoel voor verhoudingen. Van daaruit sturen we op duurzame oplossingen. Action! Op weg naar een eindbestemming waar alle betrokkenen echt iets aan hebben.

Wij zijn Empaction

Empaction bestaat uit gedreven professionals; vrouwen, mannen, junioren en senioren. Samen werken we aan aansprekende projecten als het gaat om bereikbaarheid en leefbaarheid van steden, gebieden en locaties. Zowel in Nederland als België.

Samenwerken betekent voor ons ook samen plezier en succes hebben. Onderling en met onze opdrachtgevers. Want wij zijn er ook van overtuigd dat je in prettige werkomgevingen de beste prestaties bereikt. In combinatie met onze gedrevenheid zijn we in staat om zelfs de meest uitdagende vraagstukken om te zetten in tastbare resultaten.
Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.

Van strategie tot uitvoering buigen wij ons over vraagstukken gerelateerd aan:
Parkeernormen – Parkeerbeleid – Parkeervisie – Parkeerregulering – Parkeervoorzieningen – scanoplossingen – digitale handhaving – autoluwe binnensteden – aanbestedingen – deelmobiliteit – P+R voorzieningen – (mobiliteits)hubs – smart mobility – parkeerexploitatie - parkeerregisseur

De kwaliteiten van Empaction zijn relevant voor de markt, omdat mobiliteits- en parkeervraagstukken steeds complexer worden, technische mogelijkheden toenemen en omdat de kijk op mobiliteit en duurzaamheid verandert. Empaction heeft ruime ervaring en kennis en een bewezen werkwijze met een doordachte procesbegeleiding.
Daarmee zijn wij in staat deze vraagstukken op te lossen in het krachtenveld van vele belangen. De diversiteit aan opdrachten en de grote tevredenheid bij de meer dan 400 opdrachtgevers in Nederland en België tonen dit aan.

Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.

Social Media

LinkedIn
Facebook
Instagram

Thema's

Bezoekadres

Startumsedijk 20 Eindhoven, Nederland.

Contactgegevens

T. 31402137880
E. info@empaction.nl

Artikelen, evenementen & downloads van Empaction