Monit Data

Unlock your parking data

Krijg inzicht in parkeren. Monit verzamelt al je data en geeft je gebruiksvriendelijke dashboards. Gebruik onze heldere analyses en optimaliseer je beleid, beheer en financiën. Van fiets tot EV.

Mobiliteit is een grote uitdaging in onze moderne samenleving. We willen een balans van een leefbare omgeving en goede bereikbaarheid voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Monit biedt gemeenten en bedrijven hulp met deze uitdaging. Met onze data gedreven krijg je de inzichten nodig voor een geïntegreerd parkeerbeleid en -beheer.

Monit heeft oplossingen voor

 • Bezetting
  Optimaliseer je parkeerbeleid en inkomsten vanuit een helder inzicht in de bezetting van al je parkeerfaciliteiten. Zie direct het gebruik van on- en offstreet parkeren, laadpalen en fietsstallingen.
   
 • Financiële Analyse
  Stel je parkeerinkomsten zeker. Analyseer en audit je geldstromen. Van de betaling op de automaat tot het moment dat het op je bankrekening staat.
   
 • Operationele besturing
  Verbeter je gebruikers- en medewerkerstevredenheid. Verhoog je parkeerinkomsten en verlaag je kosten. Dit alles vraagt een goede operationele besturing van je parkeerfaciliteiten. Monit geeft je de tools hiervoor.
   
 • Handhaving
  Zie in één oogopslag alle naheffingen en bezwaren in je parkeergebieden. Ontdek trends in tijd, feitcode en locatie. Zet je parkeerbeleid en handhaving in wanneer en waar nodig.
   
 • EV laadpunten
  Ondersteun de EV groei met het plaatsen van laadpalen en energie-infrastructuur waar nodig. Gebruik data om in beeld te krijgen waar laadpalen nodig zijn. Analyseer energieprofielen en bepaal de impact van laadpalen op je elektrische netwerk.
   
 • Verkoop van parkeerdiensten
  Maak beter gebruik van parkeerfaciliteiten mogelijk met een makkelijk verkoopportal voor je gebruikers. Abonnementen, verhuur, tijdelijk parkeren en retail – allemaal met contactloos digitaal betalen.

Over Monit Data

Monet brengt een unieke combinatie van data specialisten en ervaren parkeeradviseurs samen in één team. Samen hebben we een onze eigen methodologie en software ontwikkeld. De kern van onze aanpak is data van vele bronnen te verzamelen, uniformeren en te verrijken. Zo maken we informatie voor een beter mobiliteits en parkeerbeheer in een keer helder.

Ben jij ook klaar voor heldere inzichten in parkeren? De grootste publieke en private exploitanten gebruiken al dashboards van Monit Data. We werken samen met apparatuur van alle leveranciers zodat je gelijk kan beginnen met je data te gebruiken.

Sluit je aan bij een datagedreven toekomst

Social Media

LinkedIn

Bezoekadres

Nieuwstraat 4 Leidschendam, Nederland.

Postadres

Nieuwstraat 4
2266 AD Leidschendam
Nederland

Contactgegevens

T. +31 (0)850 656 919
E. info@monitdata.com

Meer informatie

Naar de website

Artikelen, evenementen & downloads van Monit Data