Factsheet Thuiswerken

donderdag 4 februari 2021

Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) doet tijdens de coronacrisis onder een vaste groep respondenten van het Mobiliteitspanel Nederland metingen omtrent thuiswerken. Dat heeft nu geresulteerd in een actuele factsheet.

De factsheet bevat resultaten uit de meest recente meting (januari 2021). Het KiM vergelijkt deze resultaten met die uit metingen in september/oktober (2020), juni/juli (2020), maart/april (2020) en een meting van vóór de coronacrisis (september 2019).

In de factsheet besteedt het KiM aandacht aan de mate van thuiswerken, de ervaringen en de toekomstverwachting rond thuiswerken. De factsheet is een vervolg op de recent gepubliceerde notitie Thuiswerken tijdens en na de coronacrisis (op basis van data tot en met september-oktober 2020).

Download hier de factsheet.

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.