Werkt u met hart en ziel?

woensdag 9 december 2020

Wat maakt het vakgebied verkeerskunde/mobiliteit zo bijzonder? Wat is de betekenis en welke impact heeft het op de samenleving? Wat zijn de gamechangers waar het vakgebied en u zelf het beste uit kunnen halen? Uw jaarlijks vakcongres wil nóg meer het vakgebied verkeer, vervoer en mobiliteit verbinden en ontwikkelen. Naast het uitwisselen van nieuwe vakkennis en vakervaringen via papers en presentaties, vragen we u nu ook naar de kern: Waarom doet dit vakgebied ertoe?  En wat raakt precies uw hart en ziel?

Vakbeweging

Door jaarlijks ruimte te geven aan de diepere drijfveren om werkzaam te zijn in dit vakgebied, willen CROW en Verkeerskunde het NVC activeren tot een gepassioneerde vakbeweging. Tot een jaarlijkse ontmoeting van professionals op alle schaalniveaus en aanpalende disciplines om samen de tijdgeest te pakken, samen de grote lijnen te zien, samen de uitwerking te verkennen en samen te bepalen waar we in het komende jaar de schouders onder willen zetten.

Uitvraag

Volgend op de jaarlijkse paperuitvraag, vragen we nu om ook uw persoonlijke visie op het vakgebied te delen in een blog of vlog. U mag hierin ingaan op het nu of verder kijken naar de toekomst. Of dieper kijken: zijn de uitgangspunten van het vakgebied zoals we dat nu kennen rechtvaardig? Kúnnen we voortborduren? Of vraagt de tijd om herijking, om fundamenteel andere inzichten op de rol en betekenis van het fenomeen mobiliteit voor mens, samenleving en onze aarde? Deel uw visie.

Uw blog/vlog dient als input voor het programmaonderdeel ‘Vakbeweging’ dat op 4 februari 2021 plaatsvindt op de tweede digitale congresdag NVC 2020.  In overleg met u wordt uw blog gepubliceerd en eventueel gepresenteerd.

Blog of vlog indienen

U kunt uw blog of vlog indienen tot en met 31 december 2020. Zie nationaalverkeerskundecongres.nl/vakbeweging. Uw bijdrage wordt beloond met 50 euro korting op de toegangsprijs van 195 euro (Deze prijs is inclusief toegang tot het live post-congres - onder voorbehoud - op 20 mei 2021).

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.